2024.07.21. - Dániel, Daniella

Sikeres volt a kutyakarácsony állateledel támogató program

Sikeres volt a kutyakarácsony állateledel támogató program
Sikeres volt a kutyakarácsony állateledel támogató programUtcáról megmentett kutyák, cicák gazdáit az év egészében állatvédelmileg segítjük chip, oltás, féregtelenítés, ivartalanítás költség átvállalással, az ünnepkor sikeres volt a kutyakarácsony. A menhelyek tele, az állatvédelmi tevékenységre szükség van. Az utcára kitett állatok megmentésére a ketreces állatotthonok helyett az ideiglenes befogadók a legideálisabbak. A házi kedvenc szerető gazdit érdemel, a befogadókat pedig az állatvédő egyesület költségek átvállalása révén (gyakorlatilag menhely finanszírozással) segíti.

adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Közösen teszünk csodát, minden állatvédő egyesület támogatóval az eredmények közösek. Hálásan köszönjük, ha követed az állatvédelmi programokat, az állatvédő egyesület tevékenységeit.

Kutya - cica eledel támogatás

Kutya, cica mentés támogatása, eledelosztás kutyakarácsony

Állateledel adomány - segítségünkkel laknak jól a mentett állatok

Támogatás, állatvédelem

Mentett állatok gazdáinak támogatása, kutyamentés, cicamentés támogatása

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra