2024.07.21. - Dániel, Daniella

Közös ügyünk az állatvédelem, szemléletformálás a felelős állattartásért

Közös ügyünk az állatvédelem, szemléletformálás a felelős állattartásért
Közös ügyünk az állatvédelem, szemléletformálás a felelős állattartásértGyerekeket óvodás kortól iskolás korig rendszeresen látogat az Orpheus Állatvédő Egyesület. Télen - nyáron vannak témák, melyek a háziállatokkal és a természetben élő állatokkal kapcsolatosak. A kilencvenes évek óta a "Legyél Te is Állatvédő" jelmondatunkat hangoztatjuk. Az állatvédelem társadalmi kérdés, fontos a fiatalok számára a modern gondolkodás, az állatok védelmének fontossága kapcsán az oktatás.Az előadások alkalmával interaktív állatos élmények mellet kiadványokat adunk a pedagógusoknak, a gyerekeknek. Rendszerint állateledellel segítik a gyerekek az állatvédő egyesület állatmentő tevékenységét.

adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Madáretető iskola, kedvenceink a hobbiállatok, az állatok túlszaporítása, tudatos vásárlói szokások, a házi kedvenc tartásának felelőssége... és még megannyi téma van, melyeket a gyermekek érdeklődéssel fogadnak.

Állatvédelmi előadásokkal is segítünk! Seres Zoltán az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője elmondta, hogy "fontos a környezettudatosságot, a természet szeretetét kisgyermekkorban a gyermekek számára felerősíteni, ezért madarak bemutatójával játékos foglalkozást tartott az állatvédők önkéntes csapata".

Állatvédelmi előadások fontos része az állatokkal való találkozás, az állatsimogató

Állatos kiadványok, és ismeretek

Segítjük az állatvédelmet, a felelős állattartást

Állattartói ismeretek, állatvédelem

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra